Make life simple and easy

Home

TAHUKAH YANG HANDPHONE ANDA..  ADALAH MESIN BUAT DUIT UNTUK ANDA SEKARANG..???

MUSTAHIL. Tapi Ada Cara Untuk Gunakan Benda Yang Anda Selalu Guna Untuk Buat Duit Tanpa Henti Walaupun Anda Dah Berhenti

Salam sejahtera saya ucapkan kepada anda.

Terima kasih kerana melayari laman web saya. Jika anda ingin menambah pendapatan melalui perniagaan dan mencari peluang perniagaan yang sesuai, anda mempunyai beberapa pilihan iaitu pertama membina perniagaan anda sendiri, kedua membeli perniagaan atau francais yang sedia ada atau cara ketiga, sertai program pemasaran rangkaian.

 

Bagi mereka yang tiada pengalaman dan tiada wang yang banyak maka pilihan ketiga adalah yang paling logik! Ini kerana perniagaan pemasaran rangkaian boleh disertai oleh sesiapa sahaja tanpa mengira usia, tanpa sebarang pengalaman perniagaan dan modal permulaannya pula adalah rendah.

Ramai yang takut dan skeptikal terhadap perniagaan pemasaran rangkaian ini tetapi jangan lupa, model perniagaan ini telah lama digunakan oleh pelbagai syarikat multinasional seperti AT&T, Colgate, Microsoft, AOL, Citibank, IBM, Xerox dan banyak lagi. Ramai peniaga bertaraf jutawan besar seperti Warren Buffet, Donald Trump, Robert Kiyosaki, Richard Branson dan ramai lagi amat meyakini konsep perniagaan ini. Jika mereka yang telah berjaya yakin dengan model perniagaan ini, kenapa tidak ANDA?

Kenapa ikon-ikon peniagaan besar yakin dengan perniagaan pemasaran dan terdapat juga pelbagai syarikat berlumba-lumba menggunakan sistem ini? Ini adalah kerana mereka tahu bahawa strategi pemasaran sebegini adalah cara yang paling berkesan untuk memasarkan produk tanpa menggunakan pekerja, tanpa sesiapa berhutang, tanpa perlu meminjam dan tanpa stok inventori yang nyata.

Oleh kerana terlalu banyak syarikat yang menggunakan sistem ini maka anda perlu bijak memilih syarikat. Jangan terjebak dengan skim cepat kaya! Bagi saya, terdapat lima perkara utama sebelum anda memilih peluang perniagaan yang perlu anda sertai iaitu pertamanya syarikat, keduanya pengurusan, ketiganya produk, keempatnya sistem imbuhan dan kelima adalah pembelajaran. 

Hari ini saya ingin bercerita tentang satu perniagaan pemasaran rangkaian yang telah menarik minat saya untuk menyertainya dan merebut peluang kewangan yang disediakan oleh…

logo-new

Program ini ialah Perniagaan SIM Kad Prepaid Tone Excel – WOW. Tapi sebelum anda kata, “Ah, jual Top Up lagi”, anda silap. Ini bukan program jual prepaid atau Top Up. Ia mengajak anda untuk menjadi pengguna BIJAK dengan mengubah sesuatu tanggungan (liability) kepada aset menjana pendapatan.

Ini adalah program baru daripada syarikat Tone Excel Sdn Bhd dengan kerjasama Tune Talk yang dipelopori oleh En. Jason Lo dan disokong oleh syarikat gergasi Tune Group yang juga memiliki AirAsia / AirAsia X  (Tune Air). Hebat! Tan Sri Dr. Anthony Francis Fernandes dan Dato’ Kamarudin Meranun berjaya mengubah persepsi bahawa semua orang berduit sahaja mampu menaiki kapalterbang tetapi dengan AirAsia semua orang boleh terbang pada harga luar biasa murah. Kini, melalui Tune Talk beliau sekali lagi cuba mengubah persepsi bahawa bercakap di handphone adalah satu ‘tanggungan’ yang mahal dengan mengajak kita mengubahkannya kepada satu ‘Aset’ menjana pendapatan dan anda boleh bercakap secara PERCUMA! Woww..

Tune_Talk_logoTalian handphone Program Rujukan Tone Excel – WOW di bekalkan oleh Tune Talk melalui rangkaian pasarana selular Celcom yang sangat meluas dan Syarikat Celcom Axiata Bhd juga mengawal kepentingan ekuiti terbesar Tune Talk dengan mempunyai pegangan saham sebanyak 35% dalam Tune Talk Sdn Bhd klik di sini

logo-airasia

Perniagaan pemasaran rangkaian ini, yang juga dikenali sebagai Program Rujukan (Referral) Tone Excel – WOW dimana tiada penjualan dilakukan sebaliknya anda hanya perlu merujuk kepada sesiapa sahaja agar menyertai program ini. Program ini menawarkan Percuma Perlindungan Insurans Kemalangan Peribadi (P.A) sebanyak  RM100,000.00  dan Tiket Penerbangan Percuma dari AirAsia.

khidmat

 

Perniagaan SIM Kad Tone Excel – WOW ini kekuatannya datang daripada betapa mudahnya mereka boleh membeli Top Up di mana-mana saja. Lebih tepat mereka tidak perlu membeli Top Up daripada anda.

Mereka boleh pergi ke mana-mana stesen e-pay, 7Eleven, Maybank2u, CIMB Clicks, E-Banking EON Bank dan RHB Bank serta segala tempat yang memiliki e-pay untuk membuat Top Up.

lokasi-topup

Ya, anda tidak perlu susah-susah untuk menjual Top Up kepada mereka dan secara tidak langsung anda akan mendapat pendapatan dari mereka setiap kali mereka Top Up KAD SIM yang anda jual kepada mereka.

Jika anda fikir anda perlu menukar nombor telefon untuk menggunakan KAD SIM ini, anda silap. Anda boleh guna nombor lama anda tak kira sama ada nombor lama itu adalah prepaid atau postpaid. Begitu juga dengan kawan-kawan anda. Mereka boleh guna KAD SIM yang anda jual kepada mereka tetapi masih boleh lagi menggunakan nombor yang sama.

Jadi, tidak ada masalah untuk anda dan kawan-kawan anda untuk bercakap panjang dan ber-SMS di handphone mereka sambil mendapat duit pada masa yang sama.

Bagaimana pula dengan potensinya?

Oleh itu seperti yang yang saya katakan, tidaklah banyak mana. Tetapi ada sesuatu yang menarik yang ingin saya tunjukkan kepada anda. Minimum Top Up bulanan untuk layak dapat komisyen dalam program ini hanya RM20.00 sahaja. Tapi kita berdua tahu orang guna lebih daripada itu sebulan.

Berikut adalah dua jenis pendapatan yang anda boleh dapat dari program ini:

Pendapatan pertama adalah dari insentif Bonus Rujukan (Direct Sponsor) yang boleh diperoleh dari penyertaan baru yang ditaja terus oleh anda di level 1 iaitu sebanyak RM20.00 seorang.

Katakan anda menaja terus 10 orang sebulan di level 1, maka insentif yang akan diterima adalah: RM20.00 x 10 orang = RM200.00 Bonus ini menarik untuk mengajak orang baru menyertai program ini tanpa had.

Pendapatan kedua pula adalah dari insentif Komisyen Top Up dan pendapatan dari program ini adalah berulangkali serta ada tiga level.

1. Jika anda Top Up diantara RM20.00 – RM59.99 sebulan, anda layak mendapat komisyen Top Up Tahap I. Pada tahap ini, anda layak mendapat komisyen Aras 1 (L1) sebanyak 6%, Aras 2 (L2) sebanyak 3% dan Aras 3 (L3) sebanyak 11%.

2. Jika anda Top Up melebihi RM60.00 sebulan, anda layak mendapat komisyen Top Up Tahap II. Pada tahap ini, anda layak mendapat komisyen Aras 1 (L1) sebanyak 10%, Aras 2 (L2) sebanyak 3% dan Aras 3 (L3) sebanyak 13%.

Jadi kalau anda sendiri merujuk kepada 10 orang dan kita anggap setiap orang gunakan prepaid RM30.00 sebulan, maka anda layak mendapat Komisyen Top Up Tahap I seperti berikut:

RM30.00 x 6% x 10 orang = RM18.00 komisyen anda di level 1 Sedikit kan? Kalau setiap orang yang anda ajak pun ajak 10 orang, ianya akan jadi begini:

RM30.00 x 3% x 100 orang = RM90.00 komisyen anda di level 2 Woops. RM108… SEBULAN. Tapi itu MASIH LAGI sedikit. Bagaimana kalau setiap orang di atas pun ajak seramai 10 orang? Jawabnya anda akan mendapat:

RM30.00 x 11% x 1000 orang = RM3,300.00 komisyen anda di level 3

Campur semua sekali anda dapat RM 3,408.00 sebulan!!!

Itu hanya contoh mudah dengan penggunaan cuma RM30.00 sahaja. Jika anda menggunakan prepaid melebihi RM60.00 sebulan, anda layak mendapat Komisyen Top Up Tahap II. Pada tahap ini, anda berpeluang untuk mendapat komisyen sehingga RM8,040.00 sebulan!!!

Bayaran Bonus & komisyen diatas akan dilakukan 3 kali dalam sebulan, sila lihat pelan pemasaran.

Bayangkan anda tak perlu susah payah Top Up untuk mereka tapi anda masih lagi boleh mendapat komisyen. Duduk di rumah, tengok TV tapi duit masuk ke kantung anda setiap masa.

Mudah bukan?

Bagaimana pula dengan cajnya? Adakah lebih tinggi daripada telco lain? Tidak sama sekali…

Kadar panggilan kami ialah 28 sen seminit ke semua rangkaian. Yang lain-lain menawarkan kadar panggilan sebanyak 36 sen hingga 39 sen seminit.

INGAT! Anda tidak perlu menukar nombor anda untuk menggunakan Tune  Talk ini. Tidak sama sekali. Mari kita lihat apa yang akan anda dapat jika menyertai program ini:

Laman web untuk anda menaja secara online atau SMS www.TalkTalkBIZ.com/UsernameAnda
SIM Kad Tone Excel – WOW dengan tersedia nilai kredit RM30.00
Percuma perlindungan PA Insurans bernilai RM100 ribu
Tiket penerbangan percuma dari AirAsia
Pendapatan lumayan secara pasif dan berterusan setiap bulan

TTPoints

Persoalan tentang anda akan rugi tidak timbul langsung jika anda menggunakan prepaid Tone Excel – WOW. Ingin mencuba bagaimana program ini boleh mengubah hidup anda?

tools-promosi

Anda hanya perlu tekan butang join di bawah untuk DAFTAR PERCUMA  dulu..

Setiap kali kawan anda membuat panggilan mereka akan memberi anda duit melalui caj mereka. Anda tidak perlu lagi berkerut kepala fikir kenapa kredit anda cepat sangat habis kerana anda sudah mempunyai modal sampingan untuk mendapatkan ‘Top Up’.

Bagi mereka yang sudah biasa dengan pemasaran rangkaian, anda akan dapati perniagaan ini MUDAH!. Bagi mereka yang baru bermula mencari peluang perniagaan, di sinilah tempat anda mencari pengalaman kerana kosnya MURAH!

Peluang ini masih lagi tidak diketahui ramai.Tapi apabila ramai dah tahu, anda mungkin terpaksa bersaing dengan ramai orang. Maka, sertai dahulu sebelum itu berlaku…

Saya harap anda juga berjaya,

P.S Success waits for no one – Hanya mereka yang sanggup mengambilnya sahaja yang akan berjaya.